NHL-resor New York

Se NHL-hockey i New York.

Åk på NHL Hockeyresa till New York 2023!

Tillsammans med Supreme Travel erbjuder vi paketresor till New York. Nedan hittar du NHL hockeyresor med många godsaker inkluderat i priset.

På en hockeyresa till New York får du uppleva matcher i Madison Square Garden med bl a NHL-lag som New York Rangers, Washington Capitals, New York Islanders, New Jersey Devils och Boston Bruins mfl. I resorna ingår tex flyg, hotell, transfer och NHL biljetter beroende på paketresa. Så upplev NHL-hockeyn på plats i den fantastiska staden New York. Grundspelet i NHL pågår vanligtvis i perioden oktober – april och slutspelet i NHL (Stanley Cup) pågår under mitten av april - juni där avslutande final sker i juni.

NHL-resa till New York februari 2023

NHL resa till New York och Philadelphia

25 feb - 3 mar 2023

3 NHL-matcher i 2 städer

I denna resa är det stort fokus på NHL-matcher då det ingår hela 3 matcher i paketresan. 2 matcher i Madison Square Garden (New York) och 1 match i Wells Fargo Center (Philadelphia). Förutom matcherna ingår även en stadsrundtur på Manhattan där du får se flera av New Yorks sevärdheter och en rundtur inne i Madison Square Garden. Du får också lediga dagar där du kan upptäcka New York på egen hand. Ett tips är att köpa ett Go City New York Explorer Pass där du väljer ett visst antal sevärdheter i passet som då ger dig fina rabatter på just inträdet.

NHL-matcher på resan:
New York Rangers - Los Angeles Kings
Philadelphia Flyers - New York Rangers
New York Rangers - Ottawa Senators

I resan ingår:
Flyg: Flygbiljett t/r Stockholm - New York
Hotell: Hotel Fairfield Inn & Suites by Marriott (6 nätter)
Övrigt: Transfer flygplats - hotell, 3 st NHL-matcher, buss till Philadelphia, stadsrundtur på Manhattan samt rundtur i Madison Square Garden.

NHL-resa till New York mars 2023

NHL resa till New York med 3 matcher

13 - 19 mars 2023

Se 3 NHL-matcher med New York Rangers i Madison Square Garden

I denna NHL resa blir det också 3 NHL-matcher med New York Rangers. Se de spela live i Madison Square Garden. Förutom matcherna ingår även en stadsrundtur på Manhattan där du får se flera av New Yorks kända ikoniska byggnader som Empire State Buildning och One World Observatory (obs. entré ingår ej - köpes separat) och en rundtur inne i Madison Square Garden. Du får också lediga dagar där du kan upptäcka New York på egen hand. Ett tips är att köpa ett Go City New York Explorer Pass där du väljer ett visst antal sevärdheter i passet som då ger dig fina rabatter på just inträdet.

NHL-matcher på resan:
New York Rangers - Washington Capitals
New York Rangers - Pittsburgh Penguins
New York Rangers - Pittsburgh Penguins

I resan ingår:
Flyg: Flygbiljett t/r Stockholm - New York (Avresor finns även från Göteborg och Köpenhamn)
Hotell: Sheraton Times Square (6 nätter)
Övrigt: Transfer flygplats - hotell, 3 st NHL-matcher, stadsrundtur på Manhattan samt rundtur i Madison Square Garden.

NHL-resa till New York mars 2023

NHL-resa till New York till superpris

17 - 21 mars 2023

2 matcher med New York Rangers i Madison Square Garden

En kortare resa till New York men ni hinner ändå med 2 matcher med New York Rangers i Madison Square Garden och det blir tid för er att upptäcka New York på egen hand. Ett tips är att köpa ett Go City New York Explorer Pass där du väljer ett visst antal sevärdheter i passet som då ger dig fina rabatter på just inträdet. Besök gärna en av alla utsiktsplatser i New York för att få den där häftiga utsikten över Manhattan och alla skyskrapor.

NHL-matcher på resan:
New York Rangers - Pittsburgh Penguins
New York Rangers - Nashville Presdators

I resan ingår:
Flyg: Flygbiljett t/r Stockholm/Köpenhamn - New York
Hotell: Hilton Doubletree Times Square (4 nätter)
Övrigt: Transfer flygplats - hotell, 2 st NHL-matcher.

NHL-resa till New York mars 2023

Magisk NHL resa till New York med 3 matcher

15 - 20 mars 2023

3 NHL-matcher med New York Rangers i Madison Square Garden

Som ni ser så går vissa NHL resor omlott med en annan NHL resa. Så här kanske det är matcherna och antalet dagar som avgör vilken hockeyresa i mars som är mest intressant för dig. Även i denna resa så ingår biljetter till 3 NHL matcher i Madison Square Garden på Manhattan. I alla matcher får ni se New York Rangers spela. Förutom NHL biljetter ingår även en stadsrundtur på Manhattan som visar dig kända byggnader och platser på Manhattan. Du får se byggnader som Empire State Buildning och One World Observatory (obs. entré ingår ej - köpes separat) och en rundtur inne i Madison Square Garden. På ledig tid kan du se Manhattan på egen hand. Ett tips är att köpa ett Go City New York Explorer Pass där du väljer ett visst antal sevärdheter i passet som då ger dig fina rabatter på just inträdet.

NHL-matcher på resan:
New York Rangers - Pittsburgh Penguins
New York Rangers - Pittsburgh Penguins
New York Rangers - Nashville Predators

I resan ingår:
Flyg: Flygbiljett t/r Stockholm/Köpenhamn - New York
Hotell: Sheraton Times Square (5 nätter)
Övrigt: Transfer flygplats - hotell, 3 st NHL matcher, stadsrundtur på Manhattan samt rundtur i Madison Square Garden.

NHL-resa till New York april 2023

NHL resa till New York på Påsklovet

9 - 14 april 2023

2 matcher med New York Rangers i Madison Square Garden

Ni lämnar Sverige på Påskdagen 9 april 2023. Väl i New York väntar 2 matcher med New York Rangers. Dessa matcher spelas på Madison Square Garden. Om ni vill se fler NHL matcher kan ni köpa till mot tillägg för att se matchen New Jersey Devils - Buffalo Sabres och matchen New York Islanders - Montreal Canadiens. I denna resa har ni 2 hela dagar att upptäcka New York på egen hand. Åk upp i Empire State Building eller kanske One World Observatory och titta ut över Manhattans alla skyskrapor. Ni ser ända till Frihetsgudinnan vid fint väder. Ett tips är att köpa ett Go City New York Explorer Pass där du väljer ett visst antal sevärdheter i passet som då ger dig fina rabatter på just inträdet.

NHL-matcher på resan:
New York Rangers - Buffalo Sabres
New York Rangers - Toronto Maple Leafs

I resan ingår:
Flyg: Flygbiljett t/r Stockholm - New York
Hotell: Sheraton Times Square (5 nätter)
Övrigt: Transfer flygplats - hotell, 2 st NHL-matcher, stadsrundtur på Manhattan samt rundtur i Madison Square Garden.

NHL-resa till New York hostlov 2023

NHL resa till New York på Höstlovet

27 okt - 2 nov 2023

Åk till New York på höstlovet och se 2 NHL matcher i Madison Square Garden

Supreme Travels höstlovsresa till New York är mycket populär. Det kan vara bra att boka redan nu om ni funderar på en NHL resa till New York just under höstlovet. Både vår och höst i New York är en härlig tid. Det kan både vara så där krispigt kallt en dag och en annan dag kan det kännas som sommar. Det blir 2 NHL matcher men vilka matcherna är vet vi inte förrän efter sommaren 2023 när NHLs spelschema släpps. Vill ni inte se NHL hockey kan ni byta till Broadwaybiljetter och se en musikal istället. 3 hela lediga dagar blir det också. Så det finns tid att upptäcka mycket på Manhattan. Några tips är att besöka en byggnad med utsiktsplats som till exempel Empire State Building eller kanske One World Observatory. New York har flera olika utsiktsplatser och observationsdäck. Promenera i Central Park. Sen är ju Frihetsgudinnan lite av ett måste om man inte besökt henne. Färjan går från Battery Park. Ett tips är att köpa ett Go City New York Explorer Pass där du väljer ett visst antal sevärdheter i passet som då ger dig fina rabatter på just inträdet.

NHL-matcher på resan:
Matcherna presenteras under sommaren när NHL:s spelschema släppts.

I resan ingår:
Flyg: Flygbiljett t/r Stockholm/Köpenhamn - New York
Hotell: Pestana CR7 Times Square (6 nätter)
Övrigt: Transfer flygplats - hotell, biljetter till 2 st NHL-matcher (det går att byta ut mot musikalbiljetter), stadsrundtur på Manhattan samt rundtur i Madison Square Garden.

Köp Go City New York Explorer Pass

GO CITY NEW YORK EXPLORER PASS

Spara upp till 40% på entrépriser!

Det bästa rabattkortet för dig som vill uppleva flera av New Yorks kända sevärdheter. Du betalar ett fast pris för kortet som då gäller för ett visst antal sevärdheter. Välj mellan 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 sevärdheter. Alla entrépriser är inkluderat i priset för de antal sevärdheter du köpt.

Mer info om Go City New York Explorer Pass

Fria inträden och sightseeing:

Empire State Building

One World Observatory

Frihetsgudinnan

The Edge

Top of the Rock

Båt- och Bussturer m.m

Supreme Travel

Om Supreme Travel

Supreme Travel är specialist på paketresor till USA, Kanada och Island samt Kryssningar i Karibien och har mer än 20 års erfarenhet av resor till dessa destinationer. De erbjuder dig prisvärda gruppresor till utvalda destinationer och skräddarsydda lösningar för dig som inte vill resa i grupp. Populära paketresor är sportresor till olika städer i USA där det ingår matchbiljetter till NHL, NBA och NFL. New York är alltid en populär destination så året om erbjuds en veckoresa till New York där det ingår flygresa, hotell, transfer, sightseeing, fria inträden till sevärdheter/attraktioner samt biljett till musikal eller sport (vid säsong).

Se alla resor som Supreme Travel erbjuder »

Bilder och information: Supreme Travel. Vi reserverar oss för ev. felskrivningar och ändringar av innehåll. Bokning sker hos Supreme Travel vi bokningslänkarna ovan. Var alltid noga med att läsa vad som ingår i respektiva resa på deras hemsida.
Frihetsgudinnan
Flyg helikopter över New York
One World Observatory
Empire State Building
Top